Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Frivilligfejring 2018

5. december 2018 @ 18:00 - 19:00

onsdag 05. december kl 16.00 – kl 18.00

Den internationale frivilligfejring blev hyldet i Det Grønlandske Hus

 

D. 5 december 2018 var det international frivilligfejring, hvor organisationer der er afhængige af frivillige i forskellige sammenhænge bliver hyldet. Det samme gælder Det Grønlandske Hus, hvor der er stort behov for frivillige til arrangementer såsom Food Festival, Grønlands Nationaldag og til Nukigas Erhvervsdage samt arrangementer i Huset.

Det var en god eftermiddag med masser af julehygge og æbleskiver, hvor alle frivillige fik mulighed for at møde hinanden ved siden af deres frivillige arbejde i Huset.

 

Frivilliges beretninger

En af de fremmødte til Frivilligfejring var Ole Thagaard, som har været frivillig i Huset siden de oprettede et frivilligkorps. Ole fortalte, at grunden til han er frivillig, skyldes et ønske om at lære mere og for at flytte sig i forhold til Rigsfællesskabet, som i øjeblikket er en stor mærkesag for Det Grønlandske Hus i Aarhus.

“Jeg vil gerne vide mere om Grønland efter jeg har arbejdet deroppe. Man kan ikke få nok viden, og hver gang jeg har været deroppe, vil jeg gerne lære endnu mere. Det er naturligt at opsøge viden dér, hvor det befinder sig og det er blandt andet i Det Grønlandske Hus” fortæller Ole Thagaard.

Han har arbejdet som frivillig til Nukigas Erhvervsdage, Grønlands Nationaldag og til Food Festival samt praktiske ting i Huset.

 

To former for frivillighed

I Det Grønlandske Hus i Aarhus kan man melde sig som frivillig på to forskellige planer; den ene til de store arrangementer, hvor man kan deltage sammen med en stor flok af andre frivillige, studerende og medarbejdere. Derudover kan man blive frivillig i Overgangsprojektet eller Besøgstjenesten, der begge er projekter i Det Grønlandske Hus, der er baseret på frivillige kræfter, hvor man kan blive støtteperson eller besøgsven for en grønlandsk borger i Region Midtjylland.

Hvis du gerne vil melde dig som frivillig i Huset, kan du læse mere om det her.

Se billeder af arrangementet ovenfor.

Detaljer

Dato:
5. december 2018
Tidspunkt:
18:00 - 19:00
Back To Top