Skip to content

Det kan være hensigtsmæssigt at du selv lægger ud for en billet eller betaler en regning selvom du kan få billetten eller regningen betalt af Grønlands Selvstyre. Typiske udlæg for studerende er tog- eller busrejser til Københavns Lufthavn og retur, medicinudgifter til lægeordineret behandling, eller akut tandlægebehandling. For alle udlæg gælder, at de skal være godkendt af din uddannelsesvejleder i det Grønlandske Hus før du kan få dem refunderet.

Når du sender et udlæg til din uddannelsesvejleder skal du som regel sende faktura og kvittering for betaling. Hvis der er tale om en togbillet, eller en kvittering fra apoteket får du ingen faktura, så sender du bare billetten eller kvitteringen. Hvis du selv har lagt ud for en flybillet som Selvstyret kan refundere dig, bedes du sende flybillet samt kvittering for betaling.

Normalt refunderes udlæg den sidste hverdag i måneden. Det kræver, at du har sendt kvittering/billet i god tid, normalt inden den 15. i måneden. Nogle gange kan du opleve at udlæg som du har sendt senere allerede bliver udbetalt mellem den 1. og den 5. i den efterfølgende måned.

Du vil ikke modtage besked om hvornår du får en refusion udbetalt med mindre din uddannelsesvejleder har kommentarer til refusionen. Så hold øje med datoerne ovenfor og tjek din konto.

Du kan se dine lønsedler på www.sullissivik.gl.

Back To Top