Ring til os på +45 8611 0288

Følg os på Facebook 

Introkursus for nye studerende

Home / Studerende / Før du kommer til Danmark / Introkursus for nye studerende

Som kommende studerende i Danmark inviteres du til at deltage i vores Introkursus søndag den 21. august samt eventuelt mandag den 22. august 2022.
Søndagen er for ALLE kommende, grønlandske studerende i Aarhus og Region Midt. Du vil opleve et dejligt fællesskab, og du vil møde husets direktør, uddannelsesvejledere og projektmedarbejder. Du får information om vores tilbud til studerende og de særydelser, du kan søge af Selvstyret. Du møder også grønlandske ”ældre” studerende med stor lyst til at dele erfaringer, inspirere og give gode råd samt repræsentanter for den grønlandske studenterforening, AVALAK og den grønlandske fodboldklub, Amarok FC. Vi slutter søndagen af med en hyggelig fællesspisning.
Mandagen er for de studerende, der starter på en videregående uddannelse. Der er fokus på de særlige ting, man skal være opmærksom på, når man skal starte på en videregående uddannelse, og du vil bl.a. få en rundvisning på din nye skole, så du ved, hvor du skal møde op den første dag.
Skal du bo og studere uden for Aarhus Kommune betaler vi din transport til Introkurset i Det Grønlandske Hus. Du gemmer bare dine tog-/busbilletter og mailer dem til os efter kurset.
VIGTIGT!!! HUSK at tilmelde dig til Introkurset. Så bestiller vi mad til dig. Tilmelding her på siden!
Vi glæder os meget til at se dig og byde dig velkommen!

 

Du kan se programmerne for de to dage herunder:

Program for introkursus, mandag d. 22. august 2022

Program for introkursus, søndag d. 21. august 2022

Tilmelding til introkursus

    Vælg Deltagelse