Ring til os på +45 8611 0288

Følg os på Facebook 

Introkursus for nye studerende

Home / Studerende / Før du kommer til Danmark / Introkursus for nye studerende

Kære nye studerende,

Som kommende studerende i Danmark inviteres du hermed til at deltage i vores introkursus søndag den 15. august og mandag den 16. august. Om søndagen vil du møde alle de andre nye, grønlandske studerende i Aarhus og Region Midt og få information om rejser og de andre særydelser, du kan søge af Selvstyret – og om en hel masse andet. Du kan få hjælp til at ændre folkeregisteradresse og søge om dansk SU. Vi vil bede dig give besked, om du kommer, da der er fællesspisning med lækker mad søndag aften, og det er rart for os at vide, hvor mange vi skal bestille mad til (tilmelding her på siden).

Mandag den 16. august er for de studerende, der starter på en videregående uddannelse. Der er fokus på de særlige ting, man skal være opmærksom på, når man skal starte på en videregående uddannelse, og du vil bl.a. få en rundvisning på din nye skole, så du ved, hvor du skal møde op den første dag.

Vi har holdt vores berømte introkursus i efterhånden mange år, og det er vores erfaring, at man som ny studerende får mange ting på plads i løbet af kurset, som medvirker til en god studiestart.
Skal du bo og studere uden for Aarhus Kommune betaler vi din transport til Introkurset i Det Grønlandske Hus. Du gemmer bare dine tog-/busbilletter og mailer dem til os efter kurset.

Vi glæder os meget til at se dig og byde dig velkommen!