Skip to content

Som kommende studerende i Danmark inviteres du til at deltage i vores introkursus søndag den 20. august 2023, som er for alle nye studerende – og også mandag den 21. august 2023, hvis du skal starte på en videregående uddannelse. Du skal kun deltage om mandagen, hvis du skal starte på erhvervsakademiet, en professionsbacheloruddannelse eller universitetet.

Søndagen er for alle kommende, grønlandske studerende i Aarhus og Region Midt. Du vil opleve et dejligt fællesskab, og du vil møde husets direktør og  uddannelsesvejledere. Du får information om vores tilbud til studerende og de særydelser, du kan søge af Selvstyret. Du møder også grønlandske ”ældre” studerende med stor lyst til at dele erfaringer, inspirere og give gode råd samt repræsentanter for den grønlandske studenterforening, AVALAK, og den grønlandske fodboldklub, Amarok FC. Du kan få hjælp til ansøgning om SU, udfyldning af skattepapirer, adresseændring mm.

Vi slutter søndagen af med en hyggelig fællesspisning.

Mandagen er for de studerende, der starter på en videregående uddannelse. Der er fokus på de særlige ting, man skal være opmærksom på, når man skal starte på en videregående uddannelse, og du vil bl.a. få en rundvisning på din nye skole, så du ved, hvor du skal møde op den første dag.
Skal du bo og studere uden for Aarhus Kommune, betaler vi din transport til introkurset i Det Grønlandske Hus i Aarhus; du skal blot gemme dine tog- og/eller busbilletter og sende dem på mail til os efter kurset.

VIGTIGT!! Husk at tilmelde dig kurset; så sørger vi for mad til dig. Tilmelding foregår her på siden.

Vi glæder os meget til at se dig og byde dig velkommen!

 

Du kan se programmerne for de to dage herunder:

Program for introkursus søndag d. 20. august 2023

Program for introkursus mandag d. 21. august 2023

Tilmelding til introkursus

    Vælg Deltagelse    Back To Top