Skip to content

Ungdomsboligaarhus.dk tilbyder en særlig fortrinsret til nye grønlandske studerende, der flytter til Aarhus fra Grønland. For at få del i fortrinsretten skal du tilmelde dig til boliggarantien for nye studerende. Tilmelding sker ved at afkrydse tilmeldingsfelt til boliggarantien, når du laver din ansøgning online på: www.ungdomsboligaarhus.dk. Hvis du allerede har lavet en ansøgning online, skal du i stedet tilmelde dig ved at logge ind på din ansøgning og afkrydse feltet til boliggaranti.

Det er for nye studerende fra Grønland særligt vigtigt at udfylde feltet for nuværende bopæls postnummer (det grønlandske). Dette postnummer benyttes til at identificere ansøgerne fra Grønland, så den særlige fortrinsret kan tilbydes. Ansøgere, der opfylder betingelserne og har tilmeldt sig inden 1. juni, vil få tilbudt bolig mellem 15. juli og 1. september, hvor studierne starter. Man skal betale husleje fra den dato man har lejemålet. Tilbuddet gives så vidt muligt blandt de ansøgte kollegier, men det garanteres ikke. Jo flere kollegier, der søges, desto større mulighed er der for at få et boligtilbud blandt de søgte kollegier.

Par der ønsker at bo sammen, eller familier der rejser med børn kan ikke søge sig optaget gennem boliggarantien. Du bør sætte dig godt ind i reglerne, som du finder på www.UngdomsboligAarhus.dk.

Back To Top