f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

Kære alle studerende

Vi har modtaget flere mails fra studerende, som spørger, om de kan få betalt en rejse til Grønland, hvis de ønsker det. De spørger, fordi efterskoleeleverne har fået mulighed for at rejse hjem til deres familie i Grønland.
Der opstår problemer for de grønlandske elever på efterskoler og kostskoler, fordi disse skoler lukker ned og sender eleverne hjem. Og hvis eleverne ikke har familie, de kan bo hos i Danmark, har de jo ingen steder at være. Samtidig er disse elever under 18 år, og derfor tager Naalakkersuisut hånd om denne situation.
Det er ikke den samme problematik for studerende, som er myndige, og som har et sted at bo. Indtil videre bør I følge de henstillinger, som bliver meldt ud fra myndighederne i Danmark, se https://politi.dk/coronavirus-i-danmark. Vi kontakter jer selvfølgelig straks, hvis der kommer nye udmeldinger fra Naalakkersuisut.
I kan også tjekke vores hjemmeside – vi vil så vidt muligt holde ajour gennem hjemmesiden og opdatere den løbende.

Staten giver de studerende ekstra SU-lån, undersøg nedenstående link, hvis behovet er der:

Her kan du læse mere om det

Her kan du læse om mulighederne for at få refunderet dit pendlerkort/ungdomskort på grund af Coronavirus:

Læs mere om det her

Du kan læse om hvordan du søger rejser mellem Grønland og Danmark, hvordan du kan søge SU, særydelser og lån. Derudover kan du læse om, hvordan du kan søge værelse på kollegiet og generelt om boligsøgning i Aarhus.

Rejser

Rejser

Kollegiet i Det Grønlandske Hus

Kollegiet i Det Grønlandske Hus

Kollegiet i Det Grønlandske Hus

Særydelser, SU og lån

Særydelser, SU og lån

Boligsøgning

Boligsøgning