Skip to content

Portræt af Lars-Pavia Mølgaard

Lars-Pavia er 31 år. Født og opvokset i Qeqertarsuaq, men har også boet i forskellige byer under hans opvækst.
I 2010 flyttede han til Aarhus for at studere.
Lars-Pavia har altid været interesseret i at blive uddannet indenfor den sundhedsfaglig retning. Som hovedopgave skrev han om Søvn og hvileforhold på intensiv afdeling. Han var meget motiveret i sin opgave og emnet var aktuelt. Det har gået rigtig fint og han fik 12 i karakter. Han har benyttet tilbud fra Det Grønlandske Hus Aarhus, såsom studieteknik.
Lars-Pavia er i dag ansat i plastik og bryst kirurgi i Skejby sygehus, men på grund af Covid-19 situationen blev han rekrutteret til covid-19 afsnit som hører under infektions medicinsk. Han har også kontakt til en rekrutterings konsulent fra det Grønlandske Sundhedsvæsen, og dermed ved han hvilke muligheder han har i vikariat i det Grønlandske Sundhedsvæsen.
Når man skal studere i Danmark, skal forventningerne være realistiske, især økonomisk, ressourcemæssigt og personligt.  Alting er jo nyt og spændende, og studierne kan være hårde. Man skal være god til at lytte til sig selv. Man kan blive fanget af stolthed, derfor skal man være opmærksom på at man faktisk har mere behov og støtte end man tror.

Back To Top