Skip to content

Fortæl os om din oplevelse med Corona

Vi er i en helt usædvanlig situation – i verden, i Danmark og i De Grønlandske Huse. Vores hverdag er forandret.
For rigtig mange mennesker er De Grønlandske Huse et ”helle” i Danmark. Det er et sted man kan gå hen og møde andre grønlændere. Man kan tale sit modersmål og man kan føle sig lidt hjemme, når man er langt væk fra sit land.
De Grønlandske huse går nu sammen om at indsamle historier – jeres historier der beskriver jeres oplevelser i en coronatid. Det foregår på denne måde:
Del din historie med os – du bestemmer selv om du vil være anonym, eller om vi må bruge dit navn. Det er også nok med fornavn.
• Har du taget billeder under Corona af tomme gader, der normalt var fulde af menneskeskabt liv?
• Hvordan har det været ikke at kunne komme ind i De Grønlandske Huse for dig?
• Er du ung og har du tænkt over virusudbruddet? Hvordan har det været at sidde derhjemme og modtage undervisning? Har du været på efterskole? Hvordan var det?
• For familien; hvordan har det været at skabe en forholdsvis normal hverdag med jeres børn? Hvordan har I snakket om hvad der sker ude i verden? Har I brugt andre måder at mødes på – facetime, skype?
• Er du udsat eller hjemløs og hvilke bekymringer har du haft?
• Eller noget helt andet?
Fortæl os din historie. Skriv på det sprog, du ønsker. Du kan også skrive i digtform, hvis det er nemmere for dig. Vi vil herefter samle så mange historier som muligt, som vi vil udgive i trykt form. Udgivelsen vil kunne fås gratis, så længe lager haves, i slutningen af året. Men først skal vi have historierne. Vi skal have din fortælling inden 1 oktober 2020. Har du billeder, som du kan vedhæfte, vil de blive modtaget med stor tak. Når du sender os din historie, skriver du i mailen om du ønsker anonymitet eller om vi må bringe dit navn.

Vi glæder os til at høre fra dig – og vi glæder os til at vores stemmer bliver hørt og bliver en del af historien for eftertiden.

Send din mail til aktivitetskoordinator:

Malene Guldager Olsen

[email protected]

og skriv ”Erindringer” i emnefelt.

Back To Top