Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NUKIGA Konference 2018

15. marts 2018 @ 10:00 - 16:00

Torsdag d. 15. marts 2018 kl 10.00 – kl 16.00

Fortællinger fra Isbjerget

Den 15. marts blev konferencen Fortællinger fra isbjerget afholdt på VIA University i Aarhus. En national konference, der tog udgangspunkt i de unge grønlænderes kulturmøde med danskerne, og hvordan vi derfra kan styrke fællesskabet mellem Grønland og Danmark

Nukiga – min styrke – var det gennemgående omdrejningspunkt på dagen, hvor vi kom omkring et rørende, gribende og gennemført teaterstykke, der blandt andet skiltrede de unge grønlænderes kulturmøder med Danmark. Teaterforestillingen varede en time og var rørende, gribende og gennemført, og bag hele showet stod 16 grønlandske pædagogstuderende fra Det Socialpædagogiske Seminarium i Nuuk sammen med 40 studerende fra VIA University College i Aarhus.

Foruden teaterforestillingen holdt prorektor på VIA University College Peter Friese, Rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune Kristian Würtz, Lektor Barbara Noel Day og foredragsholder Anders Colding-Jørgensen tale, og der var en videohilsen fra politikeren Aaja Chemnitz med kommentar fra Avalaks formand Mia Chemnitz om kulturmøder i Danmark.

LÆS HELE ARTIKEL FRA SERMITSIAQ HER eller HER

LÆS ARTIKEL FRA KNR HER

Billeder fra dagen: (Se alle billeder på vores Facebookside)

undefined

undefined

undefined

undefined

Detaljer

Dato:
15. marts 2018
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Back To Top