f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

Image Alt

Det Grønlandske Hus, Århus

Samtale Salon med Aaja C. Larsen i Århus

onsdag 16. januar kl 19.00 – kl 21.00

OQALOQATIGINNISSAMUT KATERSUUFFIK // SAMTALE SALON

Aaja Chemnitz Larsen

Inuit Ataqatigiit i Folketinget vil med sine Samtale Saloner, skabe et rum for dialog og samtale omkring relevante emner for grønlandske borgere i Danmark.

Som grønlænder bosat i Danmark opleves der et kulturmøde på helt tæt hold. Kulturforskellen mellem Grønland og Danmark kan føles voldsom, og den danske humor kan føles fjern fra den grønlandske. Men samtidig er der også en fælles forståelse der opstår, og fordomme der nedbrydes, når vi er åbne og nysgerrige overfor hinanden.

Dette er omdrejningspunkt for nærværende Samtale Salon, hvor medlem af Folketinget for Inuit Ataqatigiit, Aaja Chemnitz Larsen, sammen med medlemmer af AVALAKs lokalforening i Aarhus, inviterer til fælles dialog omkring Kulturmødet Grønland-Danmark.

Kom og deltag i en hyggelig og stemningsfuld dialog, og oplev hvordan Samtale Salonen fungerer som afsæt for Aajas videre arbejde for grønlænderes vilkår i Danmark.

Din mening har betydning og din historie er værd at fortælle.

Inuit Ataqatigiit vil gerne vise, at politik handler om mere og andet end konflikter og hurtige replikker, og at politikskabelse kan være borgernært og relevant for netop dig, dine behov og din hverdag.