fbpx
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

Image Alt

Det Grønlandske arbejdsmarked

Til dig, der søger eller allerede har fået job i Grønland.

Det Grønlandske Hus vil gerne medvirke til, at dansk arbejdskraft i Grønland er så velforberedt og velorienteret som muligt, inden afrejsen til Grønland.

Det Grønlandske Hus er ikke nogen arbejdsformidling, der kan anvise arbejde i Grønland, men vi kan orientere om muligheder for at søge arbejde i Grønland, og især om praktiske forhold og levevilkår deroppe.

Tænker du på at søge stilling i Grønland, eller har du allerede fået ansættelse deroppe, kan du kontakte Det Grønlandske Hus og få en aftale om et møde, hvor en medarbejder fortæller om de relevante områder og byer i Grønland, boligforhold, økonomiske forhold, forsyninger, forsendelse af flyttegod, friluftsliv og meget andet.

Vi må med det samme sige, at du kun har mulighed for beskæftigelse i Grønland, hvis du har en erhvervsmæssig uddannelse. Den grønlandske arbejdsmarkedslovgivning tillader ikke, at ufaglært arbejde tilbydes udefrakommende, så længe der er arbejdsløshed blandt hjemmehørende, som ikke har en erhvervsuddannelse.

Klik her for at læse mere i “Det grønlandske arbejdsmarked – set fra arbejdstagerens synspunkt.”