f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

Image Alt

BankNordik Legat

Kære studerende,

To gange årligt bliver BankNordik-legatet på 25.000kr. tildelt to grønlandske studerende på en videregående uddannelse som en økonomisk hjælp under studiet.

For eksempel har de studerende, som tidligere har modtaget legatet, ansøgt om økonomisk støtte til udenlandsk praktikophold, samt praktik i Grønland.

Formålet med legatet er blandt andet at gøre uddannelsen lidt nemmere, da det er vigtigt for Bank Nordic i Nuuk, at støtte op omkring uddannelse for Grønlands fremtid.

”Med legatet ønsker vi at bidrage til og gøre en forskel for det grønlandske samfund – og i særdeleshed at opmuntre unge mennesker til at gennemføre en videregående uddannelse. BankNordik-legatet skal desuden være med til at gøre hverdagen lidt lettere for de studerende”, udtaler René Sørensen, privatkundedirektør i BankNordik.

 

Ansøgningsfristen er den 24. september 2019.

 

Legatet søges ved at sende en skriftlig ansøgning til legat@banknordik.gl. Alle ansøgninger bliver behandlet med fortrolighed.

 

I ansøgningen lægger de vægt på, at du beskriver, hvad legatet kan gøre for dig og dit studieforløb. BankNordik vil også gerne vide, hvad dit formål med at søge legatet er, herunder hvad du planlægger at bruge pengene til.

 

Hvis der ikke findes kvalificerede ansøgere tager BankNordik sig retten til ikke at uddele legatet.

Hvis man tidligere søgt legatet og fået afslag, er man meget velkommen til at sende en ansøgning igen.

Oplysninger


Send en skriftlig ansøgning til legat@banknordik.gl. Alle ansøgninger bliver behandlet med fortrolighed.